tiistai 27. tammikuuta 2015


Tulipa tässä mieleen näin lumisena päivänä, että teenkin makaronilaatikkoa! Mutta tämä onkin sellainen laatikko johon ei keitetä makaronia eli jää yksi työvaihe (makaronien keittäminen) pois.
Eli ohje kuuluu näin n.500g jauhelihaa
                                     n.400 g sarvimakaronia(ei keitettyjä)
                                      1 litra laihaa lihalientä
                                      250 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskijaa eri makuja voi kokeilla)
                                       1 sipuli
                                        suolaa
                                        pippuria
                                        juustoraassetta (jos haluaa)

Keitä laiha lihaliemi(yksi lihaliemikuutio  ja litra vettä). Liuota sulatejuusto lihaliemeen. Tarkista kastikkeen maku. Paista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla ja pippurilla. Lado ainekset vuokaan ja kaada juustokastike päälle, niin että makaronit peittyvät. Raaasta pinnalle juustoa ja paista uunissa 200 asteessan.45 minuuttia.

Tämä on ollut niin suosittua, ettei tavallista makaronilaatikkoa tule enää tehtyä lainkaan!!!
Kokeilkaa! - Makuterveisin Leena-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti