keskiviikko 5. huhtikuuta 2017


Kevät on jo pitkällä, ollaan talvesta selvitty joten kuten...ollaan oltu mieheni kanssa yhdessä 27 vuotta ja siinä ajassa jo arki on ottanut vallan. Se on sitä että kysytään toiselta, mitä ruokaa laitettas huomenna, mitä tuli postissa tai mitä tulee tänään teeveestä...
ja sitten vetäydytään omiin oloihin.
 Olen aina ollut sitä mieltä, että suhteen "hoitaminen" on huuhaata mutta kyllä vaan oli mukavaa kun lähdettiin viikonlopuksi mökkilomalle. Loma oli ihan räätälöity nimellä "Oman kullan kanssa kahden viikonlopuksi" ja piristi olla hetken poissa omista ympyröistä ihan uusissa maisemissa...

Mutta kyllä sitä ei pääse pilkuistaan kuten sanotaan. Minä jo "sisustin" mökkiä mielessäni ja mieheni arvioi kattolistojen ja ovenkarmien suoruutta...voi meitä vanhoja höppänöitä!

"Ei sille mitään voi
rakkautta on aina ilmassa.
Ensimmäisen ja viimeisen
suudelman väliin
unohtuu monta pierua."  - Tapani Tulla -
Ensimmäistä kertaa elämässäni olin tällaisessa porealtaassa ulkona. Oli kiva kokemus ja jo hetken suunnittelin tätä meidän pihaan...mutta kuinka paljon siinä sitten tulee oltua kun ensihuuma haihtuu?

Käytiin tutustumassa paikalliseen lammastilaan. On ne nuokin söpöjä! Sitä taas olisi pääsiäiseksi ostettava lampaanlihaa..ei ole minun herkkua mutta mieheni syö!









Vanhan Postineidin puoti taas auki Suolahdessa Iinankadulla
Lauantaina 8.4. klo 11.00-16.00
Sunnuntaina 9.4. klo 12.00-16.00 TERVETULOA!


Näin tällä kertaa, pikkuhiljaa toivutaan talven murheista...aurinkoa päiviinne! - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti