maanantai 8. toukokuuta 2017


Yläkerta, vintti, ullakko...rakkaalla paikalla on monta nimeä. Meidän vintillä ei tänä keväänä vitkastella vaan alkaa kauan odotettu remontti! Nyt kun tytär on jo muuttanut kotoa pois ja Elli-pupu loikkii taivaallisessa apilapellossa niin aika on.

Tämä musta ärhäkkä Elli-pupunen (oikealta nimeltään Niki`s Delairea)  oli ihan rotukani ja hänellä oli suomen kaniyhdistyksen sukutaulu että ei mikään tavallinen pupujussi. Isäksi on merkitty hänelle Siriuksen Hulabaloo ja äidiksi Annie of All-sorts. Elli nimi tuli siitä kun hän tuli meille Ellin päivänä ja eli meillä 11 onnellista vuotta ja sinä aikana söi matonhapsut, kirjojen kannet, muutamat jouluvalot, yölampun johdot mutta mikä tärkeintä ja liittyy tähän juttuun, hän söi toisesta vintin kammarista tapetit lähes kokonaan eli pohjatyöt siltä osin on tehty!

Tässä olen tapettia valikoinut kahteen vinokattoiseen vinttikammariin ja se onkin vaikeaa kun ihania vaihtoehtoja on niin paljon...toisesta kammarista eli siitä minkä remontin Elli-pupu osaltaan jo aloitti  tulee isännän musiikkikammari/vierashuone ja sinne minun valitettvasti täytyy antaa isännän valita tapetti...ja toisesta kammarista tulee meidän makuuhuone. Meidän makuuhuoneessa on iso uuni nurkassa jota isäntä ei suostu purkamaan...olkoon siinä sitten...ja ihana alkuperäinen lautalattia. Siitä teen meidän kodin söpöimmän pesän!


OLENNAISTA

Tarvitsemme
täyttymättömiä toiveita,
ehkä enemmänkin
kuin todeksi tulleita,
sillä ilman niitä
meistä tulee
sietämättömän pöyhkeitä,
ahneita ja armottomia.
Ilman niitä
eivät pettymykset saa
tilaisuutta opettaa meille
ihmisyyttä.
Ilman niitä
emme oivalla olennaista.  - Sinikka Svärd -

Tämä pieni, kaunis lasienkeli on joskus ostettu Tukholmasta Gamla stanista....

Elli-pupun taidonnäyte...

Remontin edistyessä laitan kuvia...itse remontti alkaa vasta kaiken ylimääräisen tavaran raivaamisella! Ei kukaan sattuisi tarvitsemaan sähköurkuja tai vähän käytettyä hierovaa istuinta...tulee vaan mieleen, että Elli oli hieno pupu mutta minä olen kamala hamsteri!

Jokaiseen hetkeen on kätketty iloa,
jokaiseen päivään paljon sisältöä!      - Leena -

               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti