sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

 
Olipa kivaa saada kutsu Jalo kitchen & loungeen Jyväskylään juhlimaan terassin ja koko uudistuksen valmistumista! Käyn  harvoin ravintoloissa monestakin syystä mutta täällä olen käynyt jo useasti. Paikka mainostaa itseään, että siellä on onnelliset ihmiset ja  rento tunnelma ja se on ihan totta. On ihanaa katsella hymyileviä, iloisia kasvoja jotka tekevät kaikkensa jotta viihtyisit ja nauttisit illasta. Kutsutilaisuuden alussa oli pieni puhe jossa hienosti sanottiin, että vaikka olisi kuinka hienot puitteet, se ei vielä tee ravintolaa vaan ihmiset! Tässä tapauksessa ihanat työntekijät ja asiakkaat!!

Jalossa käytetään raaka-aineina Kangasniemellä sijaitsevan Roinilan  Aromilihan  maukkaita makkaroita ja lihoja!! Oi, mitä makuja!!!!Panimo Hiisi ja Paahtimo Papu toimittavat myös juotavaa monenlaiseen makuun. On erikseen vielä mainittava, että kahvi on Jalossa todella HYVÄÄ!


" Älä mene töihin, jotta voisit tehdä töitä.
Mene töihin, jotta voisit olla erinomanen urallasi
ja välittää ihmisistä ympärilläsi."

- Horst Schulze -

Siistit, kodikkaat puitteet oli rakennettu monenlaiseen juhlatarkoitukseen!

"Kaikki mikä kannattaa tehdä,
kannattaa tehdä myös hyvin!"

- Adolphe Monod -



Himosisustajan silmää hiveli monikin yksityiskohta...
Täällä tulemme varmaan viihtymään vielä monta kertaa!


"Kun työ on nautinto
elämä on ilo!"



Saimme nauttia vielä kaiken kruunuksi live-musiikkia! Kaunis kiitos Jalon ihana henkilökunta mukavasta illasta! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Jalon rentoa ja iloista tunnelmaa ja nauttimaan makuelämyksistä!

Siellä nähdään! - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti