sunnuntai 26. huhtikuuta 2015


 Tässä tämä nyt on! Nyt se on virallista, kirjoissa ja kansissa. Tätä unelmaa olen hautonut päässäni koko pitkän talven ja itse asiassa jo muutaman vuoden ennen kuin uskalsin antaa sen viedä minut kokonaan mukaansa.

Oma toiminimi; Vanha Postineiti. Olen nyt siis sivutoiminen elinkeinonharjoittaja! Ihan "oikeaa" työtä teen siis edelleenkin postissa.

Tuon nimen keksiminen oli aluksi hankalaa mutta se vaan tuli jostain ja ihan tottakin tuo on sillä olen aikoinani työskennellyt sellaisilla pienillä postiasemilla joita ei ikävä kyllä enää ole. Neiti tosin en enää ole ollut kymmeniin vuosiin.

Tarkoitus olisi valjastaa tuo meidän pieni huvimaja Vanhan Postineidin käyttöön toukokuun aikana.
Siellä olisi myytävänä kortteja, koruja ja pientä sisustustavaraa. Sellaista mistä itsekin pidän. Myös kirpputori pyörisi samaan tahtiin tuossa meidän pihassa. Se kuinka puoti on auki on vielä" hämärän" peitossa. Viikonloppuisin pitäisin auki mutta ei joka viikonloppu kuitenkaan koska kesällä on kiva tehdä muutakin.

Niin paljon on vielä puuhaa, nuo ilmat kun lämpenisi...ilmoittelen kyllä sitten kun avajaiset ovat.
Tietysti minua jännittää ihan kamalasti kuinka otatte pienen puotini vastaan mutta on tämä nyt kokeiltava kun se ei antanut minulle rauhaa!
Kannattaa ottaa askel siihen suuntaan, johon olet aina halunnut. Ellet yritä, et koskaan saa tietää.
 - Laura Davis -

Näihin tunnelmiin "Vanha Postineiti"


1 kommentti:

  1. Voi miten ihanalta kuulostaakaan, onnea uudelle puodille ja toivon paljon ihania puotipäiviä sinulle. Itse annoin puolitoista vuotta sitten siivet omalle unelmalleni ja puhalsin ilmaa pienien siipien alle. Olin vuosikausia hautonut unelmaani hiljaisuudessa. Ja voin sanoa että ihanat puolitoista vuotta ovat olleet. Unelmani nimi on Keltainen Kartano ja osoitteemme on www.keltainenkartano.fi meillä on myös pienen pieni puoti jos liikut Sastamalan suunnalla niin olet sydämmellisesti tervetullut poikkeamaan. Kyllä ne unelmat vaan kantavat. Terkuin Nina

    VastaaPoista