sunnuntai 8. marraskuuta 2015

 Ihana kesä on takana ja unelmani olla Vanha Postineiti on ihan sitä mitä kuvittelinkin sen olevan. Olen tyytyväinen itseeni, että uskalsin tämän askeleen ottaa.  Olen tämän uuden harrastukseni myötä tutustunut paljon uusiin, ihaniin ihmisiin ja paikkoihin. Jos aika olisi toinen, niin olisi ihana paneutua siihen maailmaan täysipäiväisesti ja antaa sille enemmän. Nyt ainakin toistaiseksi tämä on vain harrastus.

On ihanaa että on saanut kokea senkin ajan kun oli näitä pieniä postikonttoreita tuolla maaseudulla. Monet kesät sain niissä työskennellä ja tutustua ihan oikeisiin Wanhoihin Postineiteihin! Ja ne asiakkaat, ei ollut kiirettä. Tultiin postiin tarinoimaan ja tapaamaan tuttuja...monia vanhoja asiakkaita ja heidän tarinoitaan  muistelen lämmöllä.Joulu tulla jollottaa...ihaninta aikaa minusta. Joulu herättää meissä sen inhimillisen puolen, lähimmäisenrakkauden ja kaikki kauniit ajatukset täyttävät mielen. Kaikille toivoo vain hyvää ja rauhallista joulua. Ehkä joulu on juhlista ihanin siksi, että se herättää meissä niin paljon muistoja lapsuudesta, se lapsi meissä herää eloon ja ripaus satua astuu hetkeksi elämäämme...

Vanha Postineitikin on aivan joulun lumoissa ja olen kuin lapsi kun avaan tavaralähetyksiä ja ihastelen niiden sisältöä. Odotan niin innolla marraskuun loppua kun saan pukea kotia jouluasuun ja laittaa esille kaiken kauniin! Haluan antaa ihmisille hyvän mielen ja ripauksen kotimme lämpöä.

Luonto vie meitä lempeästi talven syliin...annetaan kauniille ajatuksille tilaa!  - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti