sunnuntai 31. tammikuuta 2016

 Kyllä se nyt on minunkin tehtävä sitä mitä jokapuolella hehkutetaan! Kevättä, kevättä! Se on kohta täällä!

Ihan oikeasti minäkin odotan kevättä. Rautakaupan ovi käy tiuhaan tahtiin kun haen maalikarttoja. Olen edelleenkin tykästynyt tuon vaaleanpunaisen eri sävyihin...onhan se romanttinen väri! Tuossa vieressä taitaa olla sävy jolla alan keväämmällä maalata tuota huvimajaa sisältä vaikka isäntä on vähän eri mieltä mutta luulempa, että päästään yhteisymmärrykseen?
Keittiön vanha vaaleanpunainen kaappi löytää uuden paikan huvimajasta kunhan löydän keittiöön uuden kaapin! Etsitty on jo kovasti! Eli huvimajassa jatkuu vaaleanpunainen, hempeä linja ja sisällä talossa rustiikkisempi, rosoisempi suuntaus!

 Uudessa Kotiliesi-lehdessä pisti silmään tämmöinen tunnustus. Kyllä vaan taas aamulla on nastakengät jalkaan laitettava mutta toppavaatteet saavat nyt jäädä! Saa nähdä vieläkö kylmiä pakkasjaksoja tulee...

ILO

Mikä ihana ilo olla vain ja odottaa,
että piinaavan pimeyden jälkeen kaikki lopulta
kevenee ja kirkastuu.
Että valo kurkistaa ikkunasta
aamu aamulta aikaisemmin,
hymyt palaavat huulille ja pahat unet unohtuvat.
Mikä ihana ilo olla vain
ja ottaa vastaan!

- Sinikka Svärd -


"Olin tavallista savea
kunnes minuun istutettiin ruusuja."
-Persialainen sananlasku-

Vanhan Postineidin puoti auki Ystävänpäivän merkeissä sunnuntaina 7.2. Klo 12.00 - 18.00. Sydämellisesti tervetuloa Suksitielle!
Seuraavan kerran puoti taitaa olla auki vasta keväämmällä kun saan vaaleanpunaisen maalausurakkani hoidettua! Mutta kaikkea ihanaa olen nyt löytänyt puodille, itselle tai ystävälle lahjaksi! 

Ollaan hyvällä mielellä, kevät tosiaankin on kohta jo täällä!
- Leena -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti