sunnuntai 24. tammikuuta 2016

 Minä voisin kai sanoa, että toiveeni on siltä osin toteutunut kun nuorena aina sanoin, että haluan tehdä työkseni sellaista missä voi "paperia pyöritellä"! Siksi halusin kauppakouluun ja sen jälkeen olenkin paperia pyöritellyt monessa eri työpaikassa.
Jo nuorena olin sellainen hassu, että luetteloin monia asioita. Kuten vaikkapa lukemani kirjat. Minulla oli ihan vihko sitä varten johon laitoin ylös kirjan nimen, kirjailijan ja milloin luin sen!

Olen edelleen aika samanlainen tässä asiassa. Enää en kirjoja luettele mutta minulla on kyllä osoitteet siististi osoitekirjassa ja mielelläni teen listoja eri asioista. Joka vuosi ennen joulua teen pitkät listat mitä joulupöydässä pitää olla ja kenelle joulukortit laitetaan jne...tykkään suunnitella asioita paperille!

Ja kyllä tänäkin päivänä pyörittelen paperia ihan kunnolla kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä!

 "Ystävyys on iloa, ystävyys on juhlaa.
Ystävyys ei nuukaile, vähästäänkin tuhlaa.

Ystävien iloa kateus ei estä.
Täydellinen luottamus nousee sydämestä.

Ystävyys ei pelästy surun mustaa jäätä.
Apua se tarjoaa, lohdun olkapäätä.

Ystävyys on matkalla aina yli rajan.
Ystävyys ei katoa jälkeen tämän ajan."

- Anna-Mari Kaskinen

Periaatteessa en tykkää noista meren takaa tulleista "hömpötyksistä" kuten halloweenista mutta kyllä tämä ystävänpäivä on ihan mukava juttu! Sanotaan, että joka päivä on ystävänpäivä. No, ehkä niinkin mutta eipä haittaa kerran vuodessa ainakin muistaa ystävää ja kiittää ystävyydestä! Alapuolen runo kertoo vähän toisenlaisesta kohtaamisesta...noitakin sattuu.

Tammikuun viimeinen viikko alkaa, hip hurraa! Helmikuu helähtää! Muistakaa muistaa ystävää, elämä olisi ilman heitä aika ankeaa. Myös Vanha Postineiti on ystävänpäivän tunnelmissa parin viikon päästä mutta siitä lisää lähemmin. Nyt iloisin mielin alkavaan viikkoon ja paperin pyöritykseen!  - Leena - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti