sunnuntai 24. huhtikuuta 2016


Täällä ollaan jo täydessä työn tohinassa. Vanhalle Postineidille rakennetaan terassia pikku huvimajapuodin eteen! Viereisessä kuvassa terassityömaan virallinen valvoja; Misu-kisu!

Olen niin onnellinen kun minulla mies, joka toeteuttaa tämän kaltaiset projektit...tosin välillä Vanha Postineitikin pudotetaan maan pinnalle liian lennokkaiden suunnitelmien ja rakennelmien osalta!

Kalusteetkin terassille löytyi lopulta Viherlandiasta ja piste iin päälle oli ihana vaaleanpunainen aurinkovarjo joka oli viime vuoden mallistoa mutta yksi löytyi vielä Clas Ohlsonin varastosta!

                      KEVÄT

Kun kevät tulee, avaamme ikkunaluukut selälleen
ja annamme auringon tulvia sisään.
Se hyväilee tuttuja seiniä, koskettaa kuluneita kynnyspuita,
sivelee ikivanhaa lattiaa jalkojemme alla.

Kun kevät tulee leväytämme apposen auki oven,
jonka pieleen jokainen ystävä on jättänyt jälkensä.

Muiston, jostakin kauniista,
hauskasta, hullusta,
lämpimästä,
yhdessä koetusta
Muiston hetkestä,
unohtumattomasta.

- Sinikka Svärd -


Löysin Tokmannin hyllystä tämmöisiä kevätnarsissia...söpöjä ja hyvin ovat ulkona pärjänneet...Niin on ollut vielä kylmiä, koleita päiviä että puotia ei auki voi pitää.  Ajattelin, että tuossa ennen Äitienpäivää yhtenä päivänä olen koko päivän tässä kotosalla jos joku haluaa tulla ostamaan kauniita Äitienpäiväkortteja! Ne ovat todella kauniita, vintage-tyylisiä kortteja! Ajankohdan ilmoitan myöhemmin.

Viralliset kesäkauden avajaiset ovat sitten kun terassi valmis ja sää lämpenee. Avajaisten yhteydessä myös kirpputori...tytär muutti vuoden alussa kotoa pois ja olin ostellut vuosien varrella hänelle kaikenlaista mutta eihän ne kaikki enää "kelvanneetkaan" vaan iso pahvilaatikko tuli bumeragina äidille takaisin! Näin se vaan on.

Ihanaa uutta tavaraa olen maailmalta löytänyt ja ihan malttamattomana odotan, että saan sen kaiken kauniisti laittaa teille esille...

Myös letunpaistoa ehdottomasti avajaisten yhteydessä joten nähdään silloin!

 Nautitaan kevään kohinasta! - Leena -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti