perjantai 8. huhtikuuta 2016


Ostin ensimmäistä kertaa keltaisia keväthyasintteja! Aika söpöjä!

Muuten on ollut elämä tasaista arkista aherrusta, en ole ollut reisiä myöten missään jännässä. Piharakennuksia siivoten ja raivaten on viikonloput menneet...

Onko sitä tullut jo vanhaksi vai mistä lie johtuu kun teeveestä ei tule oikeastaan paljon mitään mitä viitsii katsoa...MTV aloitti yt-neuvottelut ja tarkoitus on panostaa kotimaiseen viihteeseen? Pahaa pelkään, että kaiken maailman tositv-sarjat vaan lisääntyy...aina riittää ihmisiä jotka ovat tyrkyllä ohjelmiin? Minä olen sitä ikäluokkaa, että olen "oppinut" kunnolla tehtyyn viihteeseen ja ajattelen, että on katsojan aliarvioimista tehdä halvalla huonoa viihdettä!
 KEVÄT

Se pulppuaa purona puitten alla
se livertää leivona taivahalla,
se sinkoaa silmiini säihkyvän säteen
se kasvattaa kukkasen kulkijan käteen.

Se laineena laulaa, se käkenä kukkuu,
se itkee ja nauraa, valvoo ja nukkuu,
se utuisen unelman onnesta antaa
se lempeä lupaa, se kaihoa kantaa.

- Annikki Kujala -  Meillä on hermeliini, pieni musta Elli joka on jo vanha eli 11-vuotta ja se taitaa olla kanin vuosissa paljon!

Pääsiäisenä Elli sairastui ja luulin jo, että sen päivät olivat luetut...soitin kuitenkin eläinlääkärille ja sain kasan lääkettä ja nyt Elli on toipunut lähes ennalleen.

On ihan pelottavaa miten eläimiin voi kiintyä...pieniinkin sellaisiin.

Tästä kuvasta näkyy vähän taustalta kun Elli on syönyt huoneesta tapetit, osan lattiaa, kirjojen kannet, mattojen hapsut ja järsinyt paloja kaappien jaloista...jyrsijä on jyrsijä!

Ihania kevättuulia ja puuhia kaikille!
- Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti