tiistai 21. kesäkuuta 2016


Tulipa vietettyä synttärit "huipulla" Tampereella! Yövyttiin suomen korkeimmassa hotellissa 88,5 metriä korkeassa Hotelli Tornissa ja me oltiin kerroksessa 20. Huikeeta varsinkin tämmöiselle korkean paikan kammoiselle! Mutta tykkäsin kun en mennyt kurkkimaan ihan ikkunan reunoille.

Tampere on yksi meidän lempikaupungeista. Siellä on niin paljon kaikkea mukavaa katsottavaa ja koettavaa eikä ole kauhean kaukanakaan. Koetetiin noukkia ns. rusinat pullasta mutta eihän sitä yhden vuorokauden aikana joka paikkaan ennätä.

 
Museokeskus Vapriikissa oli hienoja näyttelyitä ja tehtiin nostalginen kierros Hurriganesien maailmaan!

Tässä kuvassa Cisse Häkkisen farkkurotsi, t-paita ja lasit!

Kyllähän sitä tuli Hurriganesia 70-luvulla kuunneltua mutta koskaan en nähnyt heitä livenä.  En ollut nuorena mikään rokkimimmi, tykkäsin enemmänkin hempeestä musiikista kuten Bay City Rollersin ja Donny Osmondin musiikista...suoraan sanottuna olin jo yli viiskymppinen kun kävin elämäni ensimmäisessä kunnon rock-konsertissa kun isäntä vei minut katsomaan Deep Purplea! Olihan se elämys!
Juice-fani ja legendaarinen Suomi-kitara

Siinä ne on taas...Alatalon siniset silmälasit! Niin mansea...


"Onnen keinussa taivas
on aina lähellä,
vaikka se olisi joskus
pilvien peittämä.
Kun rakkaus muuttaa meitä
muutumme yhdessä
ja olemme toistemme taivas
kaikkina päivinä.!

- Pia Perkiö .Jos en ehdi tänne mitään päivittämään enää ennen juhannusta, niin toivon kaikille täällä poikenneille kaunista ja rauhallista keskikesän juhlaa. Sääkin taitaa meitä nyt suosia, nautitaan kesäyöstä, herkutellaan uusilla perunoilla, sillillä ja lisukkeilla!

Lempeää Juhannusta!  

- Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti