sunnuntai 3. heinäkuuta 2016Mukava mökkiviikonloppu takana, Aurinkoa ja sadetta. Kyllä se on niin että suomalainen menee mökkiin ja mökki suomalaiseen kuin häkä. Me ollaan mökkikansaa.

Meillä ei ole ikiomaa mökkiä mutta onneksi on ihania paikkoja  joissa saamme käydä ja joskus ollaan vuokrattukin mökki. Ollaan kyllä joskus haaveiltu omasta kesäpaikasta mutta tultu siihen tulokseen, että näin parempi ainakin meille.

Nyt oli niin kova tuuli, ettei päästy järvelle. Matot kuitenkin pestiin ja illalla kuuntelin härkälintujen ja korpin ääntelyä rannoilta...ja uin kauan koska vesi niin ihanan lämmintä. Isäntä seisoi laiturilla ja "vahti", ei uskaltanut järveen tulla...mutta uskollisesti odotti kun minä sieluni kyllyydestä pulikoin!


Rakastan tätä maisemaa kun suviyö peittyy sineen,
aamu sarastaa ja koivunlehdet värisevät.
Täällä taivaan ääret koskettavat maata, vedet aaltoilevat etäisyyksiin ja ilmojen sineen katoaa muuttolintujen kaari.

Kesässä tuoksuu juhannus,
ruusut ja lehvät.

Päivien kirkkauden ja himmeän yön hiljaisuuden
talletan tuiskupäiviä varten ja
ankeitten aamujen valoksi.

- Eeva Kontiokare -
Oi, ihana heinäkuu vasta aluillaan! Vielä on paljon kesää jäljellä ja muutama mökkireissukin! Tämän viikonlopun akkujen latauksella taas jaksaa aloittaa uuden viikon ja sen puuhat. Mukavaa heinäkuun alkua jokaiselle, nautitaan jokainen tavallamme ja ladataan akkujamme niiden ankeiden aamujen valoksi!  - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti