tiistai 12. heinäkuuta 2016


Niin vain jo ollaan heinäkuussa, kesä valuu käsistä kuin hiekka tiimalasissa...mutta empä voi valittaa kun olen saanut vain olla "möllöttää". Olen ollut huhtikuusta asti sairaslomalla ja se vain jatkuu. Kaularangan juuriaukkoahtaumat niskassa säteilevät vasempaan käteen mutta eihän sitä nyt voi ihan toimettomanakaan olla? Minä en ainakaan voi!

Yhtenä sateisena päivänä pistin punaiset haisaappaat jalkaani, otin sateenvarjoni ja kävelin vuokraamaan meille päiväksi pakettiauton! Ja viereisessä kuvassa näette sen päivän saldoa. Veljeni pelasti meille roskalavalta isot, vanhat ikkunat joista tehtiin terassille yksi seinä! Toisen roska toisen aarre. Ikkunoiden alkuperää ei kukaan tiedä, ehkä vanhan koulun tai jonkun seurantalon ikkunat kun niin isot?

" tarvitset katon pääsi päälle ja seinät ja mitä muuta?
jotain jonka vuoksi herätä kun aamu soittaa pihapuuta,
tarvitset lujan päätöksesi sen minkä olet tehnytkin, että
täällä minä elän enkä käänny takaisin"

- Ilpo Tiihonen -
 Samaisella pakettiautolla noudettiin meille myös tämä todella vanha lokerikko Pietiläisen Ilonalta. Lokerikko jostain 1800-luvun lopulta. Siitä tuli näppärä tv-taso ja isot laatikot kätkee paljon tavaraa!

Olen hyvin tyytyväinen tähän ostokseen. Olohuone alkaa pikkuhiljaa muotoutua siihen asuun jota olen jo pitkään toivonut!

Isännän "rokkinurkkaus" pitäisi vielä saada yläkertaan. Siis soittimet, kovaääniset ja kitara ja sen sadat cd-levyt!
Sitten saisin tuon "ranskalaisen" nurkkauksen valmiiksi josta enemmän sitten joskus kun se valmistuu!Kerran aloitettuasi uneksimisen, älä hetkeksikään lopeta. Uneksi vain mahdottomia sillä huomista eivät järkevät latteudet kiinnosta.  - Tommy Tabermann -

Vanha Postineiti auki perjantaina 15.7. Klo 12.00-18.00
lauantaina 16.7. Klo 10.00-16.00
Tervetuloa!!


Ihania uusia Rakkaudella-suolasaippuoita tullut puotiin ja paljon Puttipajan kynttilöitä! Ja kaikkea muutakin ihanaa!


Uneksitaan mahdottomia ja nautitaan kesästä!  - Leena -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti