torstai 28. heinäkuuta 2016


Kaksi onnellista lasta auringon...nämä laulun sanat tulevat kyllä mieleen kun katson tätäkin kuvaa.

Viime kesänä meidän pihasta tultiin tekemään kesäinen juttu Unelmien Talo&Koti-lehteen. Samaiseen lehteen on muutama vuosi sitten tehty juttu myös sisältä. On hienoa seurata ammattilaisten työskentelyä kun he ns. stailaavat kuvattavia kohteita. Värimaailma ja yksityiskohdat täytyy kohdata. Jotain oppia ehkä jäänyt kuvien ottamisesta minullekin kun olen heitä seurannut. Rohkeasti vaan kokeilemaan eri kuvakulmia!

Meidän terassi on meille kuin toinen olohuone ja myös talvella siinä pyritään olemaan. Istutaan lämpöisten lampaantaljojen päällä ja sytytellään lyhtyjä! Isäntä alkuun huomautteli, että eiköhän noita lyhtyjä jo ole tarpeeksi mutta on jo antanut periksi hassulle pienen talon onnelliselle emännälleen!

Ei haittaa yhtään, vaikka tässä talossa ikkunat jäisi pesemättä, piha ja komerot siivoamatta, albumissa hymyilijät nimeämättä. Kukat kuitenkin tuoksuvat ja portti on aina auki ystävien tulla!
"Minä herään yöllä ja ajattelen että koti.
Katson valkoisia verhoja
jotka olen vuosia sitten ripustanut
ja huokaisen että koti.

Käännän puolta ja siinä sinä olet.
Poski tyynyyn uponneena
lämpöisenä elämääsi hengittäen
ja minä tiedän että tässä on koti.

Kaikista maailman kauneimmista kohdista
juuri tässä on koti.

- Elina Salminen -
Tästä tuli nyt ihan ylistyslaulu kodille mutta eikös se olekin meille se paras ja rakkain paikka maailmassa. Joskus on hienoa lähteä matkoille ja nähdä muutakin maailmaa mutta siinäkin parasta aina on se kun tulet takaisin kotiin! Kuin vanhan lämpöisen viltin suojaan!

Mutta vielä on kesääkin jäljellä. Nautitaan siitä ja otetaan auringon valosta virtaa tulevaan syksyyn!

- Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti