lauantai 3. lokakuuta 2015 Taas on viikko vierähtänyt ja ihana viikonloppu käsillä. Ja käsillä olisi myös tekemistä mutta taidan keskittyä olennaiseen eli tuumailuun ja tussutteluun!!
Tuumailen, että tuolle meidän eteisen katolle tarttis tehdä jotain? Vielä en ole keksinyt mitä?
Muuten olen eteiseen ihan tyytyväinen vaikka se pieni onkin. Tuo vanha kaappi oli löyty Jyväskylästä yhdestä antiikkiliikkeestä jota ei enää ole ja tuo salmiakkiruutuinen lattia viehättää minua kovasti!

Lamppu (niitä on kaksi, toinen kylpyhuoneessa) löytyi Tampereelta eräästä kahvilasta jota oltiin lopettamassa. Lamppu on kiva pari kaapille, jotenkin samaa tunnelmaa...

Sitten hurahdin penkomaan kaappeja ja käsiini osui pusseja joissa kaiken maailman viime vuoden jouluvaloja ja niitä olikin kiva alkaa setvimään, että palaako vielä ja mistä tämä sotku alkaa ja mihin se loppuu???? Tuttua puuhaa, eikö?
Sitten pieni sananen lukemisesta. Lukeminen ei ole minulle mikään harrastus vaan se on osa elämää. Minulla on aina oltava yöpöydällä (lue tuolilla, koska minulla yöpöytänä vanha tuoli) kirjoja, luettuja ja lukemattomia.

Tällä hetkellä luen Kaisa Haatasen kirjaa "Meikkipussin pohjalta". Suosittelen lämpimästi. Kirja on salaviisas viihderomaani meille aikuisille naisille. Seuraavaksi varasin kirjastosta Outi Pakkasen uutukaisen "Helle" dekkarin. Tykkään Pakkasen tyylistä.

TÄMÄ ON RAKKAIN AARTEENI MAKUUHUONEESSA JOS  ISÄNTÄÄ  EI LASKETA MUKAAN. TYTTÄRENI PIIRUSTUS MEISTÄ!

"Mitä siitä, kun syksy saapuu,
ja västäräkki on poissa,
kun lentävät kotipääskyt
vieraissa maailmoissa.
Mitä siitä, kun tuuli riipii
lehtiä vaahteran.
Me elimme kuuman kesän
ja elokuun hehkuvan.

Mitä siitä, kun kaikki muuttui
niin varkain ja hiljalleen,
kun sisälläni on kesä,
sen elää saan uudelleen.
Ja sinikellojen soiton
mieleeni talletin.
Se kaikki on aina tässä.
Sen kaiken saan takaisin."

-Anna-Mari Kaskinen -Ihanaa tuumailua teidänkin viikonloppuunne! - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti