sunnuntai 11. lokakuuta 2015 Voi tätä sisustamisen tuskaa! Tänään on ollut taas ilmeisesti "sellainen päivä"! Kyllä sen olen huomannut, että vapaa-ajalla ja levänneenä saa paljon "hyviä "ideoita.

Olen vähän kyllästynyt tuohon keittiön vaaleanpunaiseen nurkkaukseen (anteeksi pinkin ystävät) ja tuumin, että ne voisi sujauttaa tuonne huvimajaan Vanhan Postineidin käyttöön! Sinne ne kyllä sopisivat!

Meillä on olohuoneessa ihana, vanha kauniisti kulunut valkoinen iso lipasto jota mielin nyt keittiöön ja sen yläpuolelle vanhoista ikkunoista kaapit niin kuin meillä nyt jo on tiskipöydän yläpuoella. Isäntäkin näytti jo vihreää valoa vaikka ensin voihkaisi kun näki minut taas mittanauha kädessä puljaamassa olohuoneen ja keittiön väliä!

Ja tälle lampulle sytyin myös tämän päivän huumassa. Olisi kyllä aika ihana eteiseen?

Jos tykkäätte käydä kurkkimassa vanhoja tavaroita netissä niin yksi edullinen paikka on ainakin Antig.fi. Puoti sijaitsee Vaasassa ja olen sieltä silloin tällöin jotain tilannut ja homma on hyvin hoitunut. Suosittelen!

Ja onhan netti pullollaan niitä paikkoja joissa ihania vanhoja tavaroita ja siellä se aika taas menee...mutta joskus on kiva surffailla!

No, onneksi huomenna alkaa taas työviikko eikä ehdi eikä jaksa sisustaa, helpottaa tämä luomisen tuska kuten isäntä asian ilmaisi!

Mukavaa alkavaa viikkoa ja seuraavaa "vimmaa" odotellessa!  - Leena -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti