tiistai 2. elokuuta 2016


Oi ihana elokuu!
Hämärtyvät, lämpöiset illat ja pieni haikeus kesän loppumisesta...mutta kuten lauletaan; vielä on kesää jäljellä!
Iltaisin niin mukava istuskella terassilla ulkona, sytyttää lyhtyjä, huokaista syvään ja kuunnella...siili rapisee kalliokilven isojen lehtien alla kohti ruokakuppia. Sen koti on meidän terassin alla. Ainakin haluan uskoa niin. Lepakot lentelee hyönteisiä etsien. Misu-kisu saattaa tassutella paikalle mouruten pieni hiiri tai myyrä suussaan...tämä on meidän piha ja sen elämää kesäyössä..."Paljon on koettu.
Kiitos siitä.
Paljon on jäänyt kokematta.
Kiitos siitä.
Velä on koettavaa.
Kiitos siitä."

- Pia Perkiö - Joskus maailmaa kannattaa katsoa eri näkökulmasta. Eräänä päivänä mökkilaiturilla istuessani huomasin, että taivas oli "tipahtanut järveen".
Pilvet heijastuivat pintaan kauniimmin kuin koskaan. Sinä päivänä pääsin rappusia pitkin pilvien sekaan uimaan...nyt elokuussa vielä muutama mökkireissu edessä kuutamoineen kaikkineen!
Kesän hauskimmat päivät eivät ole niitä, joina tapahtuu jotakin hienoa tai jännittävää, vaan joina koetaan pieniä onnen hetkiä ja jotka soljuvat yksitellen mutkattomasti kuin helmet nauhaan.Vanha Postineiti auki nyt lauantaina 6.8. Klo 10.00-16.00.
 Weisteshopin kuormaa vielä tällä viikolla odottelen tulevaksi ja syksyn mittaan tilaan lisää lyhtyjä, kynttilöitä ja kaikkea pientä kivaa! Niin hassulta kuin se tuntuukin niin joulukalenterit ja ensi vuoden seinäkalenterit täytyy nyt jo tilata! Ja joulukalenterit tietysti niitä vanhanaikaisia kauniita hileellä ja ilman!

Ihania elokuun elämyksiä kaikille!  - Leena -

1 kommentti: